Bli medlem
Logga in

Kroppsfabriken

Drömmen om att skapa något nytt

Planerna på att starta en klubb som var inriktad på Electronic Body Music och fetischism började som en tanke tillsammans med vänner någon gång 2018 - efter en trevlig kväll på klubb. Vi fylldes av viljan att skapa något nytt, tanken var då att vi uteslutande skulle vara en gummiklubb. Under 2019 så reste vi en hel del och besökte fester och klubbar i främst Tyskland, det är härifrån vi har plockat inspiration när vi har utformat vad det är vi vill skapa med Kroppsfabriken.

Vi bestämde oss

Ingen kommer ihåg en fegis så vi bestämde oss för att köra. Vi började prata främst med Dekadance och dess styrelse för att knyta kontakter och säkerställa att vi sågs som ett komplement och inte en konkurrent, då scenen för fetischister i Sverige är inte större än att vi behöver hålla ihop och arbeta tillsammans. Samtidigt så tror vi att det kommer att utveckla scenen att det finns fler olika typer av fester att gå på och olika tankar på hur festerna utformas.

Åren med restriktioner


Vi bildade vårt bolag RUBBER MAYHEM AB i början av 2020 och började planera för vår premiärfest, sen kom restriktionerna och andra aktörer började flytta fester och konserter. Vi bestämde oss tidigt för att vi inte ansåg oss ha så mycket förtroendekapital för att kunna ställa in och flytta fester utan vi ville vänta tills det var säkert att vi kunde genomföra vår fest som planerat. Därför blev det till sist så att vi väntade i två år, det är år som har känts riktigt tunga då vi har löpande administrativa utgifter oavsett om vi har inkomster eller inte. Stort tack till er som köpt merch och gett oss ekonomiska bidrag under de två åren, det har betytt väldigt mycket för oss.

Premiärfesten

Den 20/8 är det dags för vår premiärfest The Fetish Bunker i Stockholm på H62. Tanken är att skapa en plattform där människor kan träffas, skratta och dansa. En säker och inkluderande plats där man kan slappna av. De sociala bitarna är viktiga för oss och vi hoppas kunna skapa platser där man skall kunna prata och lära känna människor. Men även att bjuda på shower och upplevelser. Vår intention med The Fetish Bunker är att skapa något nytt; om vi skulle göra allt precis som de andra aktörerna så skulle det egentligen inte finnas något syfte med att starta en klubb. 


Framtiden

Tanken har inte varit att binda Kroppsfabriken till en speciell stad, vi skulle vilja skapa fester i bland annat Göteborg, Malmö och Linköping, och vi letar ständigt efter lokaler som skulle kunna passa oss.

OM KROPPSFABRIKEN

Kroppsfabriken drivs av RUBBER MAYHEM AB
Org. nr 559246-9034.
Rubber Mayhem innehar F-Skattsedel.
Styrelsen har sitt säte i Linköping.

RUBBER MAYHEM AB
Vasavägen 20
582 33 LINKÖPING
hello@kroppsfabriken.se

v2.1.0

Följ Kroppsfabriken
Betalningssätt
Inställningar
Språk EN | SV